Вигідна пропозиція

для постачальників сировини

Послуги з переробки капусти броколі

Приймаємо на переробку капусту броколі.

ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторним транспортом за температури +3 – +5°С не пізніше, ніж через 12 годин після збору. Сировина має транспортуватися в тарі, яка захистить її від забруднення і запрівання головок. Капусту, розібрану на суцвіття, необхідно транспортувати в пластикових овочевих ящиках вагою не більше 6 кг.

ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Головки (або суцвіття) капусти броколі, що складаються зі щільних суцвіть в стадії бутонізації.
– Колір – зелений, з бузковим відтінком. Допускається наявність білих плям в місцях прилягання суцвіть.
– Молоді стебла зеленого кольору, довжина качана (в цілих головках) – до 2 см.
– Розмір головок – не менше 10 см, в партії допускається не більше 5% голівок меншого розміру.

НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:
– Сировина з розкритими або нещільними суцвіттями.
– Суцвіття (або головки) жовтого чи світлого кольору (або з плямами).
– Пошкоджені шкідниками або хворобами, зів’ялі, підгнилі, пожовклі головки (суцвіття).
– Наявність в партії сторонніх рослинних домішок і листя.

Технологія виробництва