Послуги з переробки цвітної капусти
Приймаємо на переробку свіжу цвітну капусту.
ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С, в тарі (ящики або сітки), яка захистить її від пошкодження і забруднення. Доставка – не пізніше ніж через 12 годин після збору.
ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Приймаються головки капусти з 2 рядами покривного листя, білого кольору, чисті, не пошкоджені хворобами і шкідниками. Відхилення в кольорі не допускаються. Капуста кремового або іншого кольору приймається тільки для давальницької переробки під замовлення.
– Розмір головок – не менше 11 см в діаметрі. Допускається не більше 5% від загальної партії головок діаметром 8-11 см.
НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:
– Капуста з нещільними, розгалуженими головками і суцвіттями
– Сировина бита, пошкоджена при транспортуванні і зберіганні або сільськогосподарськими шкідниками, брудна і підгнила.
– Партія з домішками сторонніх рослин або листя.