Послуги з переробки кабачка
Приймаємо на переробку плоди кабачків.
ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С, в тарі (ящики або сітки), яка захистить його від пошкодження і забруднення
ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Свіжі, чисті, не перезрілі плоди з не огрубілою, не подряпаною шкіркою, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами. М’якоть соковита, щільна, без пустот і тріщин, з не перезрілою насіннєвою камерою.
– Плодоніжка акуратно відрізана, довжина – не більше 3 см.
– Допускаються незначні дефекти форми, забарвлення, сліди сонячних опіків, дефекти на шкірці без ушкодження м’якоті кабачка.
– Розмір плодів без плодоніжки – 7-26 см, вага – 50-450 гр. Допускається не більше 10% відхилень по довжині плодів в партії.
НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:
– Тріснуті, пом’яті, в’ялі, роздавлені, гнилі плоди
– Сировина, пошкоджена сільськогосподарськими шкідниками і хворобами
– Сторонні домішки в партії (земля, бруд, листя та ін.)
– Перезрілі плоди з жорсткою шкіркою, зрілими насіннєвими камерами, з пустотами і тріщинами