Послуги з переробки баклажана
ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С, в тарі (ящики або сітки), яка захистить його від пошкодження і забруднення.
ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Приймаються свіжі, чисті, стиглі, не зів’ялі, не пошкоджені хворобами та шкідниками плоди з не огрубілою шкіркою і не сформованими насіннєвими камерами, типовою для даного біологічного сорту форми, з соковитою, щільною м’якоттю без тріщин і пустот. Довжина відрізаної плодоніжки – не більше 3 см.
– Допускаються незначні дефекти форми, забарвлення, дефекти на шкірці без ушкодження м’якоті баклажана.
– Розмір плодів в загальній масі, без плодоніжки – 7-26 см. Допускається не більше 10% відхилень по довжині плодів в партії.
НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ У ПЕРЕРОБКУ:
– Тріснуті, пом’яті, роздавлені плоди, з сонячними опіками та іншими серйозними ушкодженнями шкірки.
– Сировина, пошкоджена сільськогосподарськими шкідниками і хворобами.
– Сторонні домішки в партії (земля, бруд, листя та ін.)
– Перезрілі плоди з пустотами, зрілим насінням і тріщинами.