Послуги з переробки яблук
Приймаємо на переробку свіжі яблука.
ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С , в тарі, яка захистить її від пошкодження і забруднення.
ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Приймаються здорові, чисті, свіжі, сухі, типові для заявленого ботанічного сорту плоди, однорідні за розміром, кольором і формою.Рекомендуються до переробки білі і зелені сорти яблук.
– Розмір плодів – не менше 6 см в діаметрі. Допускається не більше 10% від загальної партії яблук меншого розміру.
– Плоди з градобоєм і паршою: не більше 0,3 см2 і 3 см2 для яблук 1-го сорту і не більше ¼ поверхні для яблук 2-го сорту.
НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:
– Плоди з підшкірною плямистістю, перестиглі, підгнилі і підмерзлі, з механічними пошкодженнями.
– Партія зі сторонніми рослинними домішками.