Вигідна пропозиція

для постачальників сировини

Послуги з переробки гарбуза

Приймаємо на переробку плоди гарбуза.

ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С , в тарі ( ящики або сітки ) , яка захистить її від пошкодження і забруднення.

ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:
– Рекомендовані до переробки сорти з гладкою поверхнею, бажано грушоподібної форми, з вмістом цукрів не менше 12% BRIX і з яскраво-помаранчевою м’якоттю. Приймаються цілі, свіжі, чисті, здорові плоди типової для сорту форми і кольору, без механічних пошкоджень. М’якоть – соковита, пружна, без порожнеч, насінне гніздо з недорозвиненим насінням.
– Розмір плодів в поперечному діаметрі: для сортів довгастої форми – не менше 12 см, для сортів плоскої і округлої форми – не менше 15 см.

НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:
– Роздавлені, тріснуті плоди
– Гнилі плоди
– Наявність сільськогосподарських шкідників і пошкоджених ними плодів
– Сторонні домішки (частини рослин, земля, бруд) в партії

Технологія виробництва