Вигідна пропозиція

для постачальників сировини

Послуги з переробки перця

ДОСТАВКА СИРОВИНИ:
Рефрижераторами при температурі +5 – +7°С. Сировина від замовника приймається в тарі (ящики або сітки), яка захистить її пошкодження і забруднення.

ВИМОГИ ДО ПРИЙНЯТОЇ СИРОВИНИ:

– Чисті плоди без ушкоджень і хвороб, цілі, сухі, типові для даного ботанічного сорту.
– Колір – червоний, білий, жовтий, зелений моно- або мікс (для моно – не менше 90% одного кольору).
– Форма – однорідна в партії, кубовидна або довгаста.
– Розмір – однорідний, не менше 10 см з товщиною стінки не менше 0,5 см.
– У партії допускається наявність не більше 10% зів’ялих плодів зі свіжими подряпинами або ушкодженнями від транспортування.

НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ В ПЕРЕРОБКУ:

– Плоди зі слідами давніх ушкоджень, які виникли в результаті неправильного транспортування або зберігання, гнилі і / або запарені плоди, дрібні і тонкостінні плоди
– Сторонні рослинні домішки в партії.

Технологія виробництва